Zile fericite indiferent de starea meteorologică!

       Te-ai săturat să îți petreci timpul liber în casă sau în spații închise?
       Te deranjează aspectul comun al terasei tale?

        Vrei să ieși din anonimat, să dai culoare, și să creezi propriul tău colțișor de relaxare?


Vrei să ai parte de protecție, stil, design deosebit și confort ?
Dacă răspunsul acestor întrebări este „DA”, Sun Leader îți vine rapid în ajutor cu produsele ce-ți vor face terasa să zâmbească!


      Cu ajutorul pergolelor cu acoperiș retractabil te poți bucura de liniștea și vitalitatea naturii care va îmbrățișa și înconjura spațiul terasei gândite de tine! Pentru că tu ești cel mai important pentru noi și pentru că ne dorim ca proiectul tău să fie 100% autentic, alege doar produsele care îți garantează calitate și durabilitate dar și siguranța unui spațiu realizat inteligent.
        Spațiul terasei tale trebuie să reprezinte locul unde gândurile mărețe pot lua naștere, locul unde iubirea de viață trebuie să atingă cele mai înalte cote și mai ales locul unde grija și protecția își găsesc loc alături de rafinament și calitate.
Protejează-ți confortul terasei tale cu ajutorul pergolelor cu acoperiș retractabil. Formele și culorile acoperișului pergolei retractabile pot varia astfel încât întrega imagine a terasei tale să arate minunat, plină de viață și de eleganță.
        Pentru un design aparte poți alege acoperirea terasei proprii sau comerciale cu ajutorul pergolei retractabile – modelul Spline.
Ce oferă diferit în comparație cu celelalte modele?
Modelul SPLINE, oferă o amploare extinsă și o înălțime de până la 11m, iar lățimea întregii structuri poate ajunge până la aproximativ 13m. 
Datorită caracteristicilor unice și componenței întregii structuri (sistem alcătuit din materiale rezistente, căpriori curbați, care contribuie semnificativ la definirea formei elegante a întregii structuri arhitecturale) modelul SPLINE este alegerea ideală atunci când îți construiești propriul vis.

       Un alt bonus adus de modelul
SPLINE este reprezentat și de ușurința cu care greutatea zăpezii, ploile abundente nu vor reprezenta niciodată o îngrijorare, deoarece forma curbată va facilita căderea și eliberarea acoperișului de forța exercitată de precipitații. 
Siguranță, confort, eleganță și momente frumoase petrecute împreună cu oamenii dragi ție, asta asigură Sun Leader atunci când oferă produse calitative, iar tu te vei bucura timp îndelungat de toate acestea, pentru că alegi calitatea, seriozitatea și certitudinea produselor și serviciilor oferite de furnizorul tău Sun Leader. Pe lângă toate acestea, beneficiezi și de o garanție de 100 de ani!
Apelează cu încredere la Sun Leader- profesioniștii în terase!
www.pergole-retractabile.ro
0770 444 888
info@sunleader.ro

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți