Mobilier pentru terasa rezistent si elegant.


Terasa ta are nevoie de piese de mobilier adecvate, rezistente, confortabile, usoare si elegante? Este foarte simplu sa ai un mobilier cu aceste caracteristici si nu numai, alegand mobila pentru terasa din rattan sintetic.
Un mobilier bine executat si atractiv te duce automat cu gandul la vacante exotice si relaxare, oferindu-ti un confort de neegalat, in special in zilele calduroase!

Mobilier din rattan sintetic

Impletiturile manuale din care sunt realizate corpurile de mobilier pentru terasa oferite de Sun Leader, ofera flexibilitatea si naturaletea de care ai nevoie pentru un spatiu elegant si cu bun gust!
Gata cu canapelele si coltarele greoaie, aproape imposibil de mutat! Bucura-te de un material usor, rezistent si nepretentios pentru mai mult timp! Pentru ca totul sa se imbine excelent, ai posibilitatea sa alegi dintr-o varietate de culori naturale, in ton cu designul si culorile din restul spatiului.



Rattanul sintetic care intra in compozitia mobilierului oferit de catre Sun Leader este un material durabil care rezista la temperaturi de la -40 grade, pana la +45 grade, fara a-si modifica aspectul – nu dezvolta crapaturi, nu se dilata si nu se contracta, astfel incat tu sa te poti bucura un timp indelungat de un mobiler de calitate!

Impletita manual, fiecare piesa de mobiler este unica in felul ei, putand fi realizata pentru a se incadra in orice design interior sau exterior, fie ca esti adeptul unui stil minimalist, Boho, Hi-Tech, Country sau de lux!


Iata cateva avantaje pentru alegerea mobilierului din rattan sintetic pentru terasa ta:

  •          Rezistenta indelungata, inclusiv pe terasele in care ai un flux continuu de clienti;
  •        Usor de manevrat si mutat – un plus pentru tine, pentru redecorarile ulterioare, si pentru grupurile de clienti care doresc sa stea cat mai aproape pe parcursul sederii pe terasa ta;
  •    Confera un aspect elegant si natural. Culorile naturale, similare cu cele ale lemnului, te duc cu gandul automat la natura, rezistenta si originalitate, oferindu-ti relaxarea de care ai nevoie;
  •        Se incadreaza in orice decor. Consulta optiunile in materie de culoare si de forma din oferta noastra si alege tipul de mobilier perfect pentru terasa ta!
  •     Se curata foarte usor. Petele si murdaria apar inevitabil acolo unde sunt multi clienti, iar investitia intr-un mobilier pretentios ar putea fi riscanta din acest punct de vedere.  Rattanul sintetic este usor de intretinut si curatat, neavand nevoie de produse speciale de curatare.
  •       Ai canapele, coltare si scaune flexibile si comode care vor fi apreciate de catre clienti!



-                 Daca ai o terasa la mare sau ai o piscina, acest tip de mobilier este ceea ce cauti. Chiar daca se uda, rattanul sintetic nu se deterioreaza, iar clientii nu au nici un fel de disconfort, chiar daca se aseaza pe scaune imediat cum au iesit din apa,  acestea uscandu-se rapid.

        In ultima perioada, designerii au conceput solutii ingenioase nu numai pentru interior, ci si pentru exterior – propunand folosirea rattanului sintetic pentru terase functionale si elegante pentru orice casa sau spatiu comercial! Stilul minimalist si natural este din ce in ce mai apreciat in toata lumea, acest tip de mobilier incadrandu-se cu succes in aceasta categorie!

Bazeaza-te pe specialisti si utileaza-ti terasa cu cele mai apreciate piese de mobiler din intreaga lume!


Contacteaza consultantii Sun Leader la 0774 444 888 sau pe www.pergole-retractabile.ro

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți