Cine sta in spatele activitatilor Sun Leader? Partenerii de succes.



Toate lucrurile marete au un inceput timid.  Primul pas inspre succes vine odata cu ideea in sine, iar in cazul furnizorului nostru, ideea a fost atat de bine gandita incat succesul a venit si a ramas!
Pergostyle este unul dintre cei mai mari furnizori de pergole retractabile din Europa si din Africa, si cel mai important, este furnizorul nostru de incredere! Iar seriozitatea nu se cunoaste doar prin modul de colaborare, ci si prin materialele utilizate in productie!

Pergostyle produce pergole retractabile de mai bine de 5 ani, cu materiale de cea mai inalta calitate! Fabrica a inceput sa produca pergole in Bulgaria cu nici mai mult nici mai putin de 5 oameni implicati iar de atunci, comenzile s-au inmultit atat de mult incat si-au schimbat locatia in Haskovo - Bulgaria, au deschis o fabrica mai mare si au creat peste 100 de locuri de munca!


Ceea ce presupun aceste produse de amenajare a teraselor sti deja si de la noi: structura de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si membrana PVC cu insertie de carbon. In cazul in care nu ti-am explicat niciodata ce inseamna aceasta poezie pe care o spunem intotdeauna despre structura si membrana, acum este cel mai bun moment. Nu degeaba spunem ca pergoleleretractabile sunt mai mult decat niste copertine retractabile, din moment ce Pergosyle utilizeaza in procesul de productie metale premium folosite si in constructia autovehiculelor de lux.
O sa iti prezentam pas cu pas cum sunt produse pergolele noastre, cum ajung la noi si ce se intampla dupa.

Consultantii nostri sunt cei care intra prima oara in contact cu proprietarii teraselor, si ofera consultanta si solutii care sa se potriveasca nevoilor lor. Inginerul nostru se deplaseaza la fata locului pentru a vedea terasa, iar dupa ce stabilim colaborarea trimitem dimensiunile masurate la fata locului si celelalte detalii discutate catre fabrica, iar acolo se demareaza lucrarile.
Toate constructiile importante incep cu materiile prime. In cazul de fata vorbim despre cel mai cunoscut si utilizat metal la nivel mondial in constructii  - aluminiul. Aluminiul este un metal usor, cu un aspect argintiu stralucitor, cunoscut in special pentru rezistenta lui deosebita la coroziune. Aceste caracteristici il fac sa fie candidatul perfect pentru structura pergolelor retractabile!
In fabrica Pergostyle, aluminiul prelucrat sub forma unor profile cu diferite grosimi (60x125, 80x135, 115x150) ia forma capriorilor si stalpilor de rezistenta pentru pergole. Structura de aluminiu este vopsita apoi in camp electrostatic, un proces care creeaza un strat de vopsea mai dur si mult mai rezistent decat cel obtinut prin vopsirea conventionala. Suna bine? De fapt suna excelent, deoarece nu doar materialele aduc calitatea produselor ci si procesele de prelucrare.

Vrei sa stii mai multe?
Ei bine, pasul urmator ar fi pregatirea transportului. Dupa ce specialistii adapteaza elementele in functie de dimensiunile proiectului, sunt pregatite profilele, capriorii, imbinarile din otel inoxidabil si toate accesoriile de care are nevoie echipa noastra de montaj. In categoria de accesorii intra si tehnologia si motorizarea de origine franceza – Somfy, si membrana de calitate germana care este, de fapt, cea mai importanta. Toate sunt impachetate si trimise catre noi. Iar in momentul in care le primim, echipa se mobilizeaza si incepe montajul.
           
Dureaza maxim 30 de zile din momentul in care trimitem cererea de proiect catre fabrica din Bulgaria si pana cand ajunge pergola retractabila la noi, iar asteptarea merita, deoarece te vei bucura de pergola pentru urmatorii 30 de ani din viata ta si a afacerii tale. Dupa ce ajunge, echipa realizeaza montajul in aproximativ 2-3 zile, in functie de amploarea proiectului.
Montajul in sine este destul de complicat de explicat in cuvinte, insa ne luam angajamentul sa filmam un video pe repede inainte in viitor, ca sa poti vedea cum se intampla totul. Momentan, iti putem arata cateva fotografii cu montajul de la Complex Magura Buzau, si iti povestim asa: echipa descarca toate componentele structurii primite de la fabrica, fac imbinarile si monteaza structura pergolei conform proiectului. Noi iti putem realiza in etapa de discutii proiectul pe hartie si randare in colaborare cu un arhitect, daca tu iti doresti, pentru a vedea exact cum va arata terasa ta.
            


Membrana PVC e transportata sub forma de rulou, cum ai vazut si in fotografiile de mai sus, si e nevoie de toata echipa pentru a o manevra si monta pe structura de aluminiu si pentru a o intinde drept. Baietii sunt niste profesionisti, iar acest lucru este foarte important. Sa nu contractezi niciodata o echipa fara experienta atunci cand ai lucrari importante de executat – poate economisesti bani, dar pierzi din calitatea si garantia produsului, si pierzi timp cu reparatiile ulterioare.
Sistemul de iluminare, daca se opteaza pentru el, este deja atasat membranei din fabrica, echipa realizand doar conexiunile electrice. Se instaleaza si motorul pentru retractarea membranei, se configureaza telecomanda si se verifica tot sistemul pana la ultimul detaliu! Terasa poate fi acum fructificata!    Si sa nu te gandesti ca iti montam pergola si pe urma nu mai auzi de noi – Sun Leader promoveaza colaborarile de lunga durata, prin urmare echipa noastra te va vizita periodic pentru evaluarea pergolei si mentenanta.
Este important sa stii ca daca iti doresti si inchideri laterale din sticla pentru a folosi terasa si in sezonul rece, aceasta etapa se discuta dupa ce se finalizeaza montarea pergolei retractabile.

Haide sa facem o scurta recapitulare:
-         Pergolele retractabile marca Sun Leader vin de la Pergostyle - Bulgaria
-         Pergostyle foloseste materii prime de cea mai buna calitate, cu 30 de ani garantie
-         Noi ne ocupam de transportul si montarea pergolei acolo unde ai nevoie
-         Montajul se executa de o echipa profesionista, cu multi ani de experienta in spate, iar periodic ai parte de vizite pentru mentenanta.

Prin urmare, informeaza-te si alege CALITATEA inainte de toate! Te asteapta o terasa pregatita sa-ti ofere protectie, confort si multi vizitatori impresionati!

Vezi proiectele si produsele noastre pe https://pergole-retractabile.ro/pergole-retractabile/



Acoperim toată România! 

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți