4 Lucruri pe care orice proprietar de restaurant de succes le stie!




Sa fii proprietarul unui restaurant, nu este un lucru chiar atat de usor precum pare la prima vedere: trebuie sa fii mereu creativ, in pas cu tot ceea ce este nou si un bun cunoscator al preferintelor clientilor tai daca vrei ca afacerea sa mearga bine.
Daca esti la inceput de drum, ori vrei sa te reinventezi, iata o lista cu cele mai importante lucruri
pe care trebuie sa le stii pentru a nu duce lipsa de clienti indiferent de sezon:


1.     Ofera-le confort indiferent de sezon
Specialitatile culinare si bauturile diversificate pe care le ai in meniu nu sunt suficiente pentru a-ti asigura un flux continuu de clienti – confortul termic este principalul criteriu dupa care clientii aleg un restaurant sau o terasa. Asadar investeste in acest aspect alegand pentru terasa de vara pergoleretractabile din aluminiu. Nu recomandam pergola cu acoperis de sticla, deoarece creaza un efect de sera ce iti va alunga clientii de pe terasa. Pergolele Sun Leader sunt realizate cu materiale de constructii de calitate superioara, blocheaza razele UV datorita insertiilor de carbon si este o investitie pe termen lung, indiferent de sezon si conditiile meteo.
Pentru anotimpul rece, alege inchideri din sticla automatizata pentru a optimiza spatiul. Cu o simpla apasare de buton, terasa deschisa se va transforma in terasa inchisa protejand astfel clientii de intemperii. Nu iti face griji pentru zapada – pergolele retractabile Sun Leader ofera protectie mai mare decat niste copertinecu motor rezistente la zapada.



2.     Asigura spatii pentru fumatori
Fumatorii vor alege restaurantul tau daca le oferi un spatiu in care pot sta confortabil sa isi savureze cafeaua fara a fi nevoiti sa iasa afara pentru a fuma. Asadar, o investitie in inchideri de sticla automatizata este absolut necesara! In acest fel, poti deschide imediat si fara efort pentru a aerisi si poti separa spatiile dintre nefumatori si fumatori. Poti alege in functie de caracteristicile spatiului, una dintre ofertele de inchideri pentru terasa, oferite de Sun Leader.


3.     Clienții apreciaza inovatia
Sun Leader iti ofera cele mai moderne si inovative solutii pentru a crea confortul dorit, indiferent de anotimp. Designul excelent potrivit oricarei arhitecturi, imbinat cu calitatea superioara nu va trece neobservat! Chiar daca nu o exprima, ei apreciaza grija cu care ii tratezi oferindu-le sisteme de incalzire iarna la terasa sau un sistem de umbrire de calitate germana atunci cand soarele ajunge la masa lor. Un sistem de umbrire zipscreen ii va feri de arsita in zilele de vara, astfel incat restaurantul tau va deveni restaurantul preferat pentru servirea pranzului sau pentru un cocktail rece.



4.     Clientii apreciaza originalitatea
Indiferent cum arata spatiul pe care vrei sa il folosesti, exista solutii personalizate pentru a-i oferi unicitate. Pergolele retractabile Sun Leader se adapteaza oricarui stil arhitectural, aratand deosebit de elegant si profesional! Seara li se va parea de vis clientilor daca adaugi si un sistem de lumini reglabile. Orice idei sau planuri ai avea, investeste in calitate si lasa-te pe mana profesionistilor Sun Leader!


Navigheaza mai departe pe https://pergole-retractabile.ro/sisteme-de-umbrire-pentru-case-si-terase/ ca sa afli mai multe despre sistemele de umbrire!

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți