Cele mai bune solutii atunci cand cauti racoare vara!



Suntem deja obisnuiti cu vremea capricioasa din ultimii ani din tara noastra – acum arde soarele si te topesti, ca mai apoi sa inceapa sa bata vantul cu putere si sa vina o ploaie torentiala.
Ca proprietar de restaurant, nu este prea convenabil  sa iti plece dintr-odata toti clientii de pe terasa sau sa iti distruga vantul si ploaia bunurile.
Clientii revin in locurile in care li se ofera in primul rand confort termic, pentru a-si putea savura in voie bauturile si mancarurile preferate. Este minunat sa te rasfeti vara la racoare si iarna la caldura!


Pune pe primul loc calitatea si investeste in lucruri durabile alegand un sistem de inchideri terasa cu sticla glisanta – cea mai noua tehnologie in materie de optimizare si protectie a spatiului cand vine vorba de terase. Sun Leader iti ofera cele mai bune solutii de inchidere pentru restaurant, indiferent de spatiul si ideile pe care le ai. Cu o simpla activare prin telecomanda, vei avea in cateva secunde o terasa inchisa. Ce iti poti dori mai mult atunci cand se anunta ploaia?
Aceste sisteme de inchideri din sticla automatizate reprezinta o investitie pe termen lung, calitatea si durabilitatea lor neputandu-se compara cu alte sisteme existente. Sunt realizate din sticla securizata de inalta calitate si diferite grosimi, designul si functionalitatea lor oferind un aer distins localului tau.
Exista trei  tipuri de sisteme de inchidere din sticlă: sistemul  glisant,
sistemul tip panoramă, care coboară  formand o balustradă,  sistemul tip panorama care se ridica si astfel creaza un spatiu pe unde se poate intra sau iesi de pe terasa – alege-l pe cel care ti se potriveste sau contacteaza echipa Sun Leader pentru a pune in practica visurile tale!


Pentru a proteja terasa indiferent de vreme si anotimp, alege pergolele retractabile – pergole mobile ce vor  transforma imediat un spatiu deschis intr-unul inchis si invers. Acestea rezista la vant puternic, ploaie, grindina si zapada, iar vara te feresc de soarele arzator gratie stratului de carbon care filtreaza razele UV si nu permite crearea efectului de sera.
Daca ai nevoie de cele mai eficiente tehnici de umbrire, iti recomandam sistemul Zipscreen – varianta moderna pentru jaluzelele exterioare. Acesta asigura o izolare suplimentara, ofera racoarea mult dorita si te ajuta sa economisesti energie – nu va fi nevoie de functionarea continua a aerului conditionat. Sunt foarte utile inclusiv acasa – protejandu-te inclusiv de tantari! Sistemele zip se pot monta atat in spatiile comerciale cat si pe terasa ta de acasa sau daca esti mare iubitor de natura, il vei putea monta la foisor! Utile si rezistente, nu vei regreta nici o clipa investitia facuta!

Indiferent ca iti doresti confort in propria casa, detii un resturant mic sau un spatiu mai mare, Sun Leader iti ofera solutia potrivita pentru a te bucura de racoare in zilele toride si de protectie garantata in zilele in care vremea este mai capricioasa.


Vezi toate variantele de Pergole Retractabile si inchideri pentru terase: https://pergole-retractabile.ro/pergole-retractabile/

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți