Cum sa treci de la stres la relaxare prin amenajarea terasei



      Hai să fim sinceri…
      Nu ți-ai construit casă cu spațiu pentru terasă pentru ca apoi să nu îl folosești.
      Și știi că dacă începi să adăpostești lucruri în spațiul acela, o să se tot strângă, iar terasa se va transforma într-un adevărat depozit. De ce să nu utilizezi terasa pentru ce ai construit-o de fapt?


      Bineînțeles, atunci când începi o construcție apar zeci de schimbări neprevăzute în planurile tale. E nevoie să iei decizii care afectează temporar planul inițial, dar e important să-ți aduci aminte și de terasă.

      Acum, dacă ești ca majoritatea oamenilor ocupați, înseamnă că ți-ai construit o terasă ca să te poți bucura de ea. Nu vrei să petreci mai mult timp de calitate cu familia ta și cu prietenii tăi, până târziu, și să nu fie nevoie de fiecare dată să ieși în oraș pentru asta?
      Probabil nu te așteptai ca eforturile pe care va trebui să le depui pentru amenajarea terasei să fie atât de mari, iar acum parcă te gândești să dai puțin înapoi. Și, sincer vorbind, nu suntem surprinși. Dar o să-ți oferim câteva sfaturi pentru ca și tu să reușești.

Începutul este mai greu, dar nu și când ai ajutor

      Vezi tu, și noi am fost începători și nu am știut totul despre construcția și amenajarea unei terase.




      Nu am venit întotdeauna cu cele mai inovative soluții pentru nevoile oamenilor, pentru că nu știam despre ele, și am depus eforturi ca să le găsim.
      Dar, cu timpul, am strâns toate cunoștințele de care aveam nevoie iar acum țelul nostru este să le dăm mai departe, pentru ca oricine și-a făcut planuri în această zonă de interes să aibă un punct de plecare.

      Dacă te confrunți cu situația de a avea o terasă și a nu știi cum să o amenajezi, află că nu ești singur și că nu-i bai. Nu ai cum să le știi pe toate.

Gândește-te la ce vrei să facă terasa ta

      Cu siguranță ai mai citit în articolele noastre despre clădiri inteligente sau clădiri Smart, iar termenul acesta există și pentru terase. Exprimarea în limba română este puțin bizară, dar te asigurăm că traducerea are sens.
Înainte să planifici spațiul pentru terasă, vei avea nevoie să te gândești foarte bine la cum vei vrea să folosești terasa, și ce ai nevoie să facă.

Adică:
·        Vrei să păstrezi mereu terasa acoperită, în sensul unei terase fixe?
·        Vrei să adaptezi terasa în funcție de vremea de afară, și să ai o terasă mobilă cu acoperiș retractabil?
·        Vrei să păstrezi terasa deschisă sau să o accesorizezi cu sisteme de umbrire sau închideri din sticlă pe laterale?

inchideri terase cu sticla glisanta Sun Leader




      Răspunsul e la tine, iar dacă vrei o terasă personalizată, trebuie să știi că există mai multe opțiuni iar că aici vorbim despre acele terase Smart despre care îți spuneam: acoperite cu pergole automatizate care se deschid prin telecomandă, la acțiunea senzorilor sau prin aplicație mobilă.

      Există, de asemenea, și o multitudine de companii care îți pot oferi aceste soluții pentru terasă. Dacă vrei să ai o terasă acoperită cu o pergolă de calitate și rezistentă, trebuie să te documentezi.
Așa cum și companiile îți prospectează clienții și fac afaceri cu cei de încredere, așa trebuie să prospectezi și tu firmele furnizoare de pergole și alte soluții de reamenajare a teraselor. Și nu te uita doar la prețuri!

Calitate, calitate, dar… nu costă prea mult?

      Noi te înțelegem.
      Până și noi ne gândim la costuri uneori mai mult decât ar trebui. 
      Încercăm să obținem cea mai bună ofertă de preț pentru transport, de exemplu, cel mai bun discount de la producător, și așa mai departe.
      Însă știi și tu că atunci când îți faci planuri pe termen lung scapi de stresul post-vânzare dacă achiziționezi un produs care la prima vedere pare scump, dar este bine gândit și bine construit și include multe alte servicii pe lângă produsul sau serviciul standard.

pergole terase Sun Leader



De câte ori ai achiziționat ceva ieftin și ți-a părut rău?
      Asta, deoarece ceea ce face diferența dintre ieftin și scump este calitatea materialelor, produselor și serviciilor.
      Ai nevoie să te gândești dacă modul cum vrei să îți amenajezi terasa este temporar sau pe termen lung și foarte lung, dacă îți dorești produse de calitate și dacă ești dispus să vezi amenajarea terasei ca pe o investiție – nu ca pe o cheltuială.



      Pentru că, ce-i drept, investești în sănătatea și bunăstarea ta și a familiei tale sau vizitatorilor tăi, investești în relaxare și odihnă, în timp de calitate pe terasă.
      Apropo, cei care fac asemenea investiții, de exemplu cu pergole cu acoperiș retractabil, în terasele localurilor lor investesc de fapt în clienți, în starea lor de bine și în calitatea experienței pe care o au clienții, iar acest lucru nu scapă nerăsplătit.

Relaxează-te

      Care este scopul tău principal atunci când te gândești la casa și terasa ta? 
      Atunci când ai o imagine clară asupra a ceea ce vrei să obții, tot procesul devine mai ușor. Sun Leader te susține de la început: să îți formulezi dorințele și ideile, să le proiectezi și să le analizezi, să le alegi pe cele mai potrivite și să le pui în practică.
      Chiar dacă este frustrant, de cele mai multe ori, să faci planuri, să schimbi planurile și să te gândești la detalii, imaginează-ți rezultatul final și va fi mai ușor!

Acum, relaxează-te!
Dacă vrei să citești mai multe despre produsele noastre, să afli sfaturi si ponturi pentru terase, mergi pe Blogul paginii Sun Leader. Îți lăsăm și un link, către unul din articole: https://www.pergole-retractabile.ro/blog-sunleader/sugestii-pentru-o-terasa-inchisa-cu-sticla-glisanta

www.pergole-retractabile.ro 
0774 444 888
vanzari@sunleader.ro 


Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți