Pergole pentru zile ZEN!

         Pergolele sunt o modalitate simpla si eficienta de a crea un centru de interes vizual in curtea sau gradina ta. Decking-ul, plantele, iluminarea… toate contribuie la redarea unei anumite atmosfere asa ca, fii pregatit sa-ti pui amprenta cat mai puternic la amenajarea pergolei pentru ca mai apoi, sa te simti ca acasa.

Rezistenta inainte de toate

       Materialul din care este construita o pergola joaca un rol deosebit de important. Din acest motiv, Sun Leader foloseste aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic pentru structura, in timp ce elementele de montare sunt din metal inoxidabil. Pergolele din aluminiu au devenit din ce in ce mai populare deoarece nu trebuie reconditionate, rezista socurilor termice, nu sunt inflamabile si sunt mai sigure decat cele din lemn. Indiferent daca atasezi pergola retractabila unei terase existente sau transformi o portiune a curtii intr-un colt de rai, pergolele noastre te ajuta facandu-ti spatiul exterior mai estetic, mai confortabil si mai primitor. 


         Spre deosebire de lemn, aluminiul nu crapa, nu putrezeste si nu se deterioreaza odata cu trecerea timpul. Un alt avantaj al produselor de la Sun Leader este faptul ca o astfel de pergola retractabila necesita intretinere minima, fara investitii suplimentare ulterioare. Gama de culori ofera o paleta larga de culori pentru a se putea adapta cu stilul si arhitectura oricarui spatiu. Membrana ce acopera structura este realizata dintr-un material 100% impermeabil. Stratul acrilic de la suprafata membranei o mentine curata, iar stratul de carbon impiedica formarea efectului de sera. O alta dotare utila a acestor pergole retractabile este prezenta jgheaburilor prin intermediul carora apa se scurge impiedicand formarea mirosurilor neplacute. Pe timpul iernii, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste depozitarea pergolei deoarece materialele rezista temperaturilor extreme.
In pas cu tehnologia

Ca extra-dotare, pergola retractabila poate beneficia si un sistem de lumini si un dimmer pentru a avea nivelul de lumina dorit prin simpla actionare a unor butoane. Totul este controlat de la distanta, cu ajutorul tehnologiei care ne face viata mai usoara. De ce sa nu profitam la maxim de ea?
Oricare ar fi intrebuintarea pergolei tale, consulta expertii Sun Leader pentru o pergola retractabila potrivita pentru nevoile tale. Cu atat de multe culori si modele la dispozitie, e imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau. De-a lungul timpului, ne-am specializat in oferirea de solutii personalizate si ne-au placut dintotdeauna provocarile si ideile creative ale clientilor nostri. Hai sa punem in aplicare si ideea ta!

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unei terase bine amenajate pentru angajații și compania ta

5 motive pentru care pergolele retractabile sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de case

Pergola și spațiile comerciale: Transformarea teraselor în destinații atractive pentru clienți